Przekąski
PrzekąskiDo ogórków małosolnych dodaj kilka plasterków. Nabiorą jeszcze więcej charakteru
Marcin Michałowski
PrzekąskiNa urlopie w Czarnogórze jadłam codziennie na śniadanie. Wyprosiłam przepis i smażę co rano
Adrianna Trusiuk
PrzekąskiUpycham w słoiku jak ogórki i zalewam solanką. Na grillu znikają szybciej niż małosolne
Karina Czernik
PrzekąskiSkórki arbuza zalewam solanką i zakręcam. Po kilku dniach mam pyszne kiszonki
Ewa Malinowska
PrzekąskiZamiast układać na desce, wkładam do piekarnika. Goście aż piszczą z zachwytu
Marcin Michałowski
PrzekąskiChrupiące szparagi i kremowy sos. Przez całą wiosnę nie chcę jeść nic innego
Adrianna Trusiuk
PrzekąskiEva Longoria zawsze dodaje ten składnik do guacamole. Nie ciemnieje i nie jest mdłe
Adrianna Trusiuk